Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    91f8e9916ea0cff9cd9736f236972e3

Kunshan Haojin Yuan Electrical Technology Co., Ltd. nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng dagang peralatan bungkusan lemes sapertos slitting, rewinding, motong, mesin grinding sareng anu sanésna.

Kami geus kalibet di wewengkon ieu pikeun leuwih 10 taun sarta dipiboga pangalaman dewasa sarta technique.The terampil ngarah produk urang diobral ogé ka sakuliah dunya pikeun kualitas stabil, harga kalapa jeung alus sanggeus service.We jualan tulus miharep pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jeung konsumén ti sakabeh dunya.

WARTA

warta01

Kumaha Manjangkeun Umur Service Mesin Slitting

Slitter ayeuna loba dipaké dina loba industri.Salila pamakéan, mesin bakal aus jeung waktu pamakéan bakal ngurangan.Kumaha manjangkeun umur jasa tina slitter?Kunshan Haojin Yuan Eléktro Téhnologi Co., Ltd.. bakal ngabahas sareng anjeun.

Pangaweruh Of Single Aci Mesin motong
Lingkup aplikasi Mesin ieu utamana cocog pikeun motong pita lawon, masking tape, pita dua sisi, pita napel, pita busa, kertas kraft ...
Kumaha Ngajaga Rewinder Daily
Rewinder nyaéta sajenis pakakas anu dipaké pikeun kertas, pilem, pita adesive jeung sajabana Tujuanana nyaéta pikeun ngagulung deui gulungan pita (disebut jumbo roll) anu dihasilkeun ku...